Handelsbetingelser for Slagelse Gymnastik Forening

Generelle oplysninger om foreningen

Foreningens juridiske navn: Slagelse Gymnastik Forening
Virksomhedens kaldenavn: Slagelse GF eller SG                  

Selskabsform: Forening                  

CVR-nummer: 11449816
Etableringsår: 1893                  

Adresse:
Slagelse Gymnastik Forening
Ribisvej 2
4200 Slagelse                  

Telefonnummer: 58 52 01 92
Fax-nummer: 58 52 08 92
Officiel e-mail adresse: info@slagelsegf.dk
Officiel web-adresse: www.slagelsegf.dk
                 

Persondatapolitik

Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Slagelse Gymnastik Forening er dataansvarlig.                  

                 

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.slagelsegf.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.                  

På www.slagelsegf.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.                  

Logstatistik bruges til:
• at skabe øget brugervenlighed                  

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
• navn
• adresse
• email-adresse
• Personoplysningerne registreres hos Slagelse Gymnastik Forening, og videre gives kun til Slagelse Kommune ved køb af kontingent.                  

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere ydelsen/varen til dig.                  

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.                  

Bestyrelsen i foreningen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.                  

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.                  

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.                  

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.                  

Som registreret hos Slagelse Gymnastik Forening har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Slagelse Gymnastik Forening via e-mail: info@slagelsegf.dk.                  

                 

Bestilling

Du kan bestille ydelser/varer fra Slagelse Gymnastik Forening via foreningens websitet. Alle priser i e-butikken på websitet er angivet inklusive dansk moms.

 

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Net, der kan læse dem. Hverken Slagelse Gymnastik Forening eller andre har mulighed for at læse dataene.

                 

Varekøb

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Slagelse Gymnastik Forening. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.  

Kontingent

Vi trækker beløbet straks ved afsendelse af bekræftelse på tilmeldingen.                  

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
• Dankort
• Netbank (girostreng)                  

                 

Levering

Bestilte varer vil blive leveret til dig på dit hold.                  

Leveringstid: Levering af varer sker snarest muligt efter bestilling. Hvis du har valgt at betale pr Netbank (girostreng), bliver varen leveret når vi har registreret din betaling. Du kan til enhver tid få oplyst status på en bestilling ved at skrive en email til info@slagelsegf.dk eller ringe til os på 58 52 01 92.                  

                 

Fortrydelsesret

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres.

Du kan også sende den retur med posten eller fragtfirma til denne adresse:

Slagelse Gymnastik Forening
Ribisvej 2
4200 Slagelse
Telefonnummer: 58 52 01 92
E-mail adresse: info@slagelsegf.dk
Det er også muligt at returnere varen personligt på ovenstående adresse.                  

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken: Der skal anføres ordrenummer på pakken. Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.                  

Kontingent
Fortryder man sit medlemsskab inden d. 1/10 tilbagebetales 100% af kontingentet. Sker det i perioden fra d. 1/10 til 31/12 tilbagebetales 50% af kontingentet. Sker det i perioden efter d. 31/12 tilbagebetales kontingentet ikke. Der gives ikke økonomisk kompensation, for træninger aflyst pga. aflysninger af sal/hal fra Slagelse Kommune.

 

Reklamation

Når du handler på www.slagelsegf.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

Slagelse Gymnastik Forening
Ribisvej 2
4200 Slagelse
Telefonnummer: 58 52 01 92
E-mail adresse: info@slagelsegf.dk

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken: Der skal angives ordrenummer på pakken.

 

 



Slagelse Gymnastik Forening
Ribisvej 2
4200 Slagelse
Tlf: 5852 0192
CVR. 1144 9816
E-mail: info@slagelsegf.dk

Slagelse GF samarbejder med:
Sorø Gymnastikefterskole (SGE)
Slagelse Kommune (SK)